خبرگزاری فارس


فرماندار سراب : مردم هنوز خطر کمبود منابع ابی را احساس نکرده اند / هشدار درباره سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشورهای همسایه


فرماندار سراب گفت : مردم هنوز خطر کمبود منابع آبی را احساس نکرده اند ، چرا که اگر به این باور می رسیدند دیگر با آب شرب باغچه و درخت آبیاری نمی کردند.


تاریخ: ۰۱:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۳ کدخبر: ۱۳۹۶۱۰۰۳۰۰۰۰۵۰

فرماندار سراب:
مردم هنوز خطر کمبود منابع آبی را احساس نکرده‌اند/ هشدار درباره سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در کشورهای همسایه
فرماندار سراب گفت: مردم هنوز خطر کمبود منابع آبی را احساس نکرده‌اند چرا که اگر به این به باور می‌رسیدند دیگر با آب شرب، فرش شسته نمی‌شد و یا با آب شرب باغچه و درخت آبیاری نمی‌کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مهربان، علی بدرشکوهی دیشب در جلسه شورای اداری بخش مهربان با اشاره به اینکه در قبال مسوولیتی که در شهرستان سراب عهده‌دار شده‌ایم باید نقش ایفاء کنیم،  اظهار داشت: همانطور که ائمه جمعه محترم در خصوص امانت بودن مسوولیت اشاره کردند، در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در قبال مسوولیت‌ها باید نسبت به عملکردهای خود پاسخگو باشیم و بنده در خصوص موارد مطرح شده در رابطه با مدیریت شهرستان و شورای اداری جوابگو هستم.

فرماندار سراب با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری آقای روحانی، که در حوزه مسائل اخلاقی و اعتقادی باید پیشگام  باشیم، افزود: باید  توجه بیشتری به پاک بودن در حوزه مسائل اخلاقی و اعتقادی داشته باشیم که جزء شاخصه‌های تاکیدی مقام معظم رهبری است.

 شکوهی، خدمتگزاری بی‌منت به مردم را جزء شاخصه‌های اصلی ویژگی یک مدیر عنوان کرد و گفت: توجه به اجرای عدالت در مفهوم عام، توجه به قانون‌مداری، مبارزه با مفاسد با اولویت قرار دادن مفاسد اقتصادی و الزام به درون‌زا کردن اقتصاد طبق تاکیدات مقام معظم رهبری،  باید امروز مدنظر مسوولان قرار داشته باشد.

فرماندار سراب افزود: امروز حتی اگر فردی به‌عنوان دهیار در نظام مقدس جمهوری اسلامی، قبول مسوولیت می‌کند باید به شاخصه‌های اصلی ویژگی یک مدیر توجه داشته باشد تا بتواند متناسب تعهدی که به انقلاب و  نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد، به شایستگی عرض اندام کرده و نقش ایفاء کند.

شکوهی، با اشاره به اینکه هنوز با نقطه مطلوب مورد نظر بسیار فاصله داریم، اظهار داشت: نباید به خدمات ارائه شده کنونی قانع شویم و واقعاً قابل توجیه نیست که در تأمین آب شرب شهر شربیان با مشکل مواجه باشیم و یا در حوزه راهسازی، گازرسانی، برق‌رسانی، چرا که بخشی از مسائل در اختیار خود ماست و با اتکاء به ظرفیت خود شهرستان می‌توان برخی از موارد را برطرف کرد و در حوزه خدمات‌رسانی باید بیش از این توجه می‌شد.

فرماندار سراب، با اشاره به گزارش بخشدار مهربان در خصوص مشکل کیفیت و فشار آب شرب در شهر مهربان، افزود: با توجه به شرایط اقلیمی کشور و شرایط بارندگی باید به این نکته توجه داشته باشیم که در  چگونگی روند مصرف آب تجدیدنظر صورت گیرد و دیگر قابل قبول نیست که با آب شرب، حیاط یا ماشین شسته شود یا باغچه و درخت آبیاری شود و یا در شرایط اضطرار به‌خاطر نبود منابع آبی، از آب شرب برای پر کردن مخازن خودروهای  آتش نشانی استفاده شود.

شکوهی خاطرنشان ساخت: باید توجه داشته باشیم که در حوزه  آب با چالش جدی مواجه هستیم و رسانه‌ها باید وارد عمل شوند و در خصوص تبلیغ فرهنگ صحیح استفاده از منابع آبی مسوولان را همراهی و همیاری کنند و نوع نگاهمان باید به مصرف آب تغییر یابد، بررسی شرایط و وضعیت استفاده از منابع آبی نشان می‌دهد که هنوز آن عزم جدی در استفاده بهینه از منابع آبی برای مقابله با کمبود آن وجود ندارد.

فرماندار سراب گفت: مردم هنوز خطر کمبود منابع آبی را احساس نکرده‌اند چرا که اگر به این به باور می‌رسیدند دیگر با آب شرب، فرش شسته نمی‌شد و یا با آب شرب باغچه و درخت آبیاری نمی‌کردند و در این میان برخی مسوولان هنوز کاملاً توجیه نیستند، برای مثال در خصوص سد قیصرق، در شورای حفاظت از آب مواردی مطرح شد که در حوزه اختیارات مسوولان بود که در گذشته، توجه لازم را نداشته‌اند.

شکوهی، عنوان کردن نداشتن اعتبار در خصوص تمام مشکلات را قابل قبول ندانست و افزود: در برخی موارد که مربوط به اعتبار است مدیر می‌تواند در جلسه برنامه‌ریزی شهرستان سراب با دلایل و مدارک از پروژه و اعتبارات درخواستی‌اش دفاع کند تا در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان سراب به‌عنوان پروژه اولویت‌دار در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار سراب با اشاره به اقدامات اساسی و چشم‌گیر دولت در بحث طرح نظام سلامت همچنین خدمات ویژه دولت در حوزه سلامت بهداشت و درمان، اظهار داشت : دولت در چهار تا پنج سال گذشته با وجود تمام تنگناها و مشکلات ملی برای احداث بیمارستان 225 تختخوابی شهرستان سراب بیش از 80 میلیارد تومان اعتبار هزینه کرده است یا برای بزرگراه سراب- بستان آباد حدود 15 تا 20 میلیارد تومان هزینه کرده است.

شکوهی خارنشان ساخت: طرح صرف مشکلات و کمبودها باعث کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی مردم می‌شود و باید توجه داشته باشیم که بزرگ‌ترین تهدید در شرایط فعلی، کاهش سرمایه اجتماعی در جامعه  که همان اعتماد عمومی است که به نظر می‌رسد بعضاً ناخواسته به آن دامن می‌زنیم.

فرماندار سراب افزود: سرمایه اجتماعی به معنی اعتماد متقابل مردم و حاکمیت است که باعث می‌شویم اعتمادی که عموم مردم به ارکان حاکمیتی داشته باشند متاسفانه با طرح موضوعات بی‌ربط زیر سوال رود.

شکوهی، سرمایه اجتماعی جامعه را با توجه به اقدامات دولت که مورد تائید مقام معظم رهبری نیز است رو به بهبود عنوان کرد و یادآور شد: سرمایه اجتماعی و بحث اشتغال باید به جد مورد توجه قرار گیرد که عین یک بمب ساعتی در جامعه ما در حال حرکت است، مگر آنکه تمهیدات عملی و جدی در این خصوص اندیشیده و به‌کار گرفته شود.

فرماندار سراب به تاکیدات استاندار آذربایجان‌شرقی در خصوص برنامه‌ریزی مدیران برای اداره کشور بدون اتکاء به نفت اشاره و اظهار داشت: باید این تصور از ذهن‌ها پاک شود که با فروش نفت به‌دنبال اداره کشور باشیم و در خوشبیانه‌ترین حالت باید 30درصد درآمدهای کشور از طریق فروش نفت تأمین شود.

شکوهی با اشاره  به اینکه 800 میلیارد دلار نقدینگی جامعه در دست بخش خصوصی است، افزود: جالب است به این نکته توجه شود که بسیاری از این نقدینگی‌ها صرف سرمایه‌گذاری در کشورهای همسایه توسط بخش خصوصی می‌شود و باید تلاش شود که زمینه‌های مناسب برای استفاده از این ظرفیت‌ها ایجاد شود.

فرماندار سراب با اشاره به ظرفیت‌های بالای شهرستان سراب در زمینه‌های مختلف تاکید کرد: شهرستان سراب ظرفیت‌های خوبی در زمینه‌های مختلف برای جذب سرمایه و سرمایه‌گذار دارد و اگر شاخصه‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذار ترسیم گردد، مطمئناً آینده درخشانی در انتظار شهرستان سراب خواهد بود.

وی‌افزود: نقد باید صورت گیرد ولی نقد باید نقد منصفانه و منطبق بر واقعیت‌ها  باشد چرا که زیر سوال بردن همه چیز از طریق تربیون باعث ایجاد ناامنی روانی در جامعه می‌شود و در حالی که احساس می‌کنیم با نقد خود به‌دنبال کار ثواب هستیم، نتیجه‌ای که به‌دست می‌آید بیانگر انجام کار گناه است.

شکوهی تاکید کرد: همه باید دست در دست هم داده و برای اعتلای نظام تلاش کنیم و آنچه که همگی باید در مقابل آن جبهه‌گیری کنیم نظام سلطه است.

شکوهی در ادامه نهاد شهرداری را یک نهاد عمرانی و موسسه‌ای با اتکال به درآمدهای مردمی عنوان کرد و افزود: توسعه  عمران و آبادانی هر منطقه وابسته به نوع مشارکت مردم است.

فرماندار سراب، اعتبارات اختصاص یافته  به شهرداری‌های مهربان، شربیان و دوزدوزان در چهار سال گذشته را بالغ بر 10 میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: اعتبارات عمرانی اختصاص یافته به دهیاری‌های بخش مهربان در چهار سال گذشته بالغ بر 4 میلیارد تومان و دهیاری‌های بخش مرکزی حدود 14 میلیارد تومان است.

شکوهی با اشاره به اینکه مدیران شهرداری علاوه بر مدیریت عمرانی در مدیریت فرهنگی نیز باید صاحب‌نظر و صاحب تخصص باشند، افزود: شهرداران باید با مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها ارتباط تنگاتنگی داشته و بدون مطالعه به مسائل ورود نکنند و هر پروژه‌ای که اجرا می‌کنند پیوست فرهنگی داشته باشد، باید توجه داشت که نداشتن پیوست فرهنگی نتیجه‌اش سد قیصرق می‌شود که امروز با مشکلات زیادی مردم و کشاورزان را مواجه کرده است.

انتهای پیام/۶۰۰۰۸/ 40/س