لطفاً با مهربان ، مهربان تر باشید .


با وجود مطرح شدن ارتقاء کمیته امداد مهربان ، رئیس جدید این اداره در سکوت کامل خبری و بدون اطلاع و هماهنگی مسئولان منطقه و تنها با حضور مدیر مربوطه شهرستانی معرفی شد.


پایگاه خبری مهربان خبرلری به آدرس تلگرامی :


     vafadarmehrabani/@





تاریخ: ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷ کدخبر: ۱۳۹۶۰۹۲۷۰۰۱۳۰۰
لطفاً با مهربان، مهربا‌ن‌تر باشید
با وجود مطرح شدن ارتقاء کمیته امداد مهربان، رئیس جدید این اداره در سکوت کامل خبری و بدون اطلاع و هماهنگی مسؤولان منطقه و تنها با حضور مسؤولان شهرستان مربوطه معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مهربان، تجربه ناموفق مهر ماه مسؤولین کمیته امداد امام (ره) استان آذربایجان‌شرقی که به خاطر لو رفتن زودهنگام نام مدیر مورد نظرشان برای ریاست کمیته امداد منطقه مهربان و به خاطر اعتراضات صورت گرفته محلی، مجبور به عقب‌نشینی شده و از تغییر رئیس کمیته امداد در آن زمان صرف نظر کرده بودند، باعث شد این بار دوراندیشی‌های لازم را داشته باشند.

براین اساس، با درایت و کسب تجربه از یک تغییر ناموفق و با مطرح کردن برخی اسامی برای ریاست احتمالی کمیته امداد مهربان، اذهان را از گزینه اصلی مورد نظرشان منحرف کرده و در یک بعد از  ظهر پاییزی که به خاطر تعطیلی روز بعدش تقریباً شهر از لحاظ اداری نیز در تعطیلات بود، تغییرات مورد نظرشان را در کمیته‌امداد مهربان اعمال کردند.

در نهایت، حسین محمدی از کارکنان کمیته امداد چاروایماق به عنوان رئیس اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) مهربان معرفی شد، معارفه‌ای که در جای خود با حرف و حدیث زیادی همراه است و معلوم نیست که مسؤولان استانی کمیته امداد با این روش و اقدام خود می‌خواهند چه چیزی را ثابت کنند؟

آیا این‌گونه رئیس معرفی کردن خود کم حرمتی به رئیس تازه منصوب شده و کم لطفی به زحمات و خدمات مدیر سابق نیست و یا  چون کمیته امداد زیرمجموعه دولت نیست و تشکیلاتی مستقل است، مسؤولان استانی کمیته امداد استان آذربایجان‌شرقی خواسته‌اند به مسؤولان منطقه مهربان این پیام را برسانند که مستقل هستند و نیازی به هماهنگی با مسؤولان منطقه برای تعیین و تغییر مدیرشان در منطقه و اصلاً لزوم هماهنگی و همکاری با مسؤولان منطقه و به ویژه نماینده عالی دولت در منطقه را  ندارند.

در ایامی که همه جا سخن از استقلال اداره کمیته امداد مهربان گفته می‌شود، به خاطر همین کم لطفی مسؤولان استانی، اهالی منطقه مهربان استقبال چندانی از این موضوع نکرده و در نهایت کارکنان کمیته امداد خودشان بنر تبریک ارتقاء را در سطح شهر نصب کردند.

باید گفت که این‌گونه عمل کردن و معرفی رئیس برای اداره‌ای که تازه مستقل شده است، در نوع خود کم‌سابقه و شاید هم بی‌سابقه است والا چه لزومی داشت که در وقت تعطیل اداری تغییرات و تحولات مدیریتی در یک اداره تازه مستقل شده، با آن همه عجله و حتی بدون اطلاع رئیس شورای اداری بخش مهربان صورت گیرد؟

در باور عمومی مردم، استقلال اداره کمیته امداد مهربان این ذهنیت را پدید آورده است که این اداره از تشکیلات مدیریت شهرستانی استقلال یافته و بعد از این مستقیماً زیرنظر مدیریت استانی فعالیت خواهد داشت و در این صورت حضور مدیر شهرستانی برای معرفی رئیس کمیته امداد مهربان که بالطبع بعد از این مسؤولیتی در خصوص کمیته امداد مهربان ندارد، به چه معنی است ؟! 

اگر کمیته امداد مهربان واقعاً از لحاظ و ساختار اداری ارتقاء یافته است، آیا شایسته نبود که مدیر استانی شخصاً برای این مهم در  یک جلسه رسمی حضور می‌یافت و ضمن اعلام این خبر مسرت‌بخش برای اهالی منطقه به ویژه مددجویان تحت پوشش این نهاد مقدس در منطقه مهربان، مدیر تازه منصوبش را نیز معرفی می‌کرد و با توجه به عملکرد قنبرزاده رئیس سابق کمیته امداد امام خمینی (ره) مهربان در مدت یک سال حضورشان در منطقه مهربان، از علل این تغییر زودهنگام همگان را مطلع می‌ساخت تا بازار شایعات به نوعی داغ نشود.

اگر مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان آذربایجان‌شرقی نمی‌خواست با نماینده عالی دولت در منطقه مهربان هماهنگی در خصوص این تغییر داشته باشد و اصلاً لزومی در هماهنگی نمی‌دید و مجموعه تحت مدیریت خود را جدا از مجموعه دولت می‌داند، لااقل به خاطر پیگیری‌های حضوری امام جمعه مهربان و دیدارشان با جناب مدیرکل در تبریز همچنین پیگیری‌های مستمرشان و طرح موضوع در تربیون نمازجمعه، برای ارج نهادن به جایگاه نماینده ولی فقیه در منطقه مهربان و حرمت گذاشتن به ایشان، به خود زحمت داده و با هماهنگی ستاد اقامه نماز جمعه به عنوان سخنران قبل از خطبه در یکی از نماز جمعه‌های مهربان حضور می‌یافتند و توضیحات لازم را لااقل به نمازگزاران می‌دادند و قطعاً همه نمازگزاران حاضر در نماز جمعه، دولت نیستند که جناب مدیرکل  با آنها مشکل داشته باشد.

قطعاً هر کار اداری روال خاص خود را دارد و مستلزم برخی هماهنگی‌هاست و اگر مسابقه رو کم‌کنی در بین مسؤولان برقرار شود و هر کسی بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند، دیگر این همه تشکیلات و جلسات با عناوین مختلف لازم نیست.

برای نمونه اگر کمیته امداد تشکیلات مستقل از دولت است،مستقل عمل می‌کند و نیاز به هماهنگی با مسؤولان دولتی ندارد، باید پرسید اعضای شورای زکات را چه کسانی تشکیل می‌دهند و اصلاً اعتبارات این نهاد مقدس در بخش‌های مختلف از جمله مستمری مددجویان و موارد متعدد دیگر از چه طریق تأمین می‌شود.

در هر صورت ضمن معتقد بودن به حفظ استقلال قوا و دستگاه‌های حاکمیتی در بخش‌های مختلف ولی در کنار آن باید توجه داشت که برداشت ناصواب از مستقل بودن کم‌ترین لطمه‌اش آسیب دیدن مددجویان تحت پوشش این نهاد در منطقه مهربان خواهد بود که دود ناهماهنگی‌ها به چشم آنها خواهد رفت.

اگر مسؤولان کمیته امداد خود را مقید به هماهنگی با مسؤولان دولتی ندانند، مدیران دولتی نیز با توجه به مستقل بودن قوای تحت مدیریت‌، احتمالاً حاضر به آن هماهنگی که قبلاً داشتند، نخواهند بود و همانطور که گفته شد در این میان ضرر اصلی را مددجویان تحت پوشش کمیته امداد خواهند دید. 

بعد از اعلام ارتقاء کمیته امداد مهربان به اداره مستقل، همانند سابق جمعی از مددجویان تحت پوشش این اداره در مهربان با اتوبوس اعزامی از شهرستان و با پرچم کمیته امداد شهرستان سراب با عنوان کاروان شوق زیارت عازم مشهد مقدس شدند و معلوم نشد که اصلاً کمیته امداد مهربان ارتقاء یافته است یا خیر و صرفاً بعد از اعتراضی که صورت گرفت، بنر جدیدی روی بنر قبلی در جلوی اتوبوس نصب شد؟

انتهای پیام/60001 /40/س