در پی برگزاری نشست مشترک شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مهربان با دکتر بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی عنوان شد:

 

کشتارگاه سنتی شهرداری مهربان در یک برنامه زمان بندی مشخص و در 4 فاز بهسازی و مناسب سازی گردیده و در مرحله نخست و پس از اجرای فاز اول عملیات مناسب سازی ، بازگشائی می شود .






به گزارش پایگاه خبری مهربان ، در پی تعطیلی کشتارگاه سنتی شهرداری مهربان که تنها کشتارگاه در سطح بخش مهربان نیز می باشد ، اقدامات و پیگیریهایی از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر مهربان در این خصوص از طریق فرمانداری شهرستان سراب ، اداره دامپزشکی شهرستان سراب و اداره کل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی صورت گرفت که متاسفانه پس از گذشت نزدیک به 8 ماه از تعطیلی کشتارگاه مهربان ، پیگیریها ، مکاتبات و رایزنی ها ،  نتیجه لازم برای راه اندازی مجدد کشتارگاه شهرداری مهربان را نداده است و این در حالی است که تعطیلی این کشتارگاه ، مشکلات زیادی را برای قصابان و اهالی شهر مهربان بوجود آورده است .
افرادی که به کشتارگاه شهرستان هریس برای کشتار دام مراجعه کرده اند معتقد هستند که کشتارگاه این شهرستان نیز تفاوت چندانی از لحاظ امکانات با کشتارگاه شهرداری مهربان ندارد و بغیر از یکی و دو مورد امکانات اضافی ، امکانات کشتارگاه شهرستان هریس نیز در حد امکانات کشتارگاه مهربان می باشد و راه دسترسی این کشتارگاه نیز
نامناسب است . ضمن آنکه هزینه حدود 150 هزار تومانی کشتار یک راس دام بزرگ در کشتارگاه شهرستان هریس برای قصابان مهربانی با هزینه 20 الی 30 هزار تومانی کشتار یک راس دام بزرگ در کشتارگاه شهرداری مهربان قابل مقایسه نمی باشد.

در آخرین مورد از پیگیریها برای راه اندازی کشتارگاه سنتی شهرداری مهربان ، شهردار مهربان به اتفاق اعضای شورای اسلامی شهر مهربان با حضور در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی در جلسه با حضور دکتر بهداد و معاونین ایشان ، راهکارهای لازم برای راه اندازی مجدد کشتارگاه مهربان را بررسی نمودند .

سعید حیدری شهردار مهربان با تشکر از لطف و عنایات دکتر بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی به منطقه مهربان ، اظهار داشت: کشتارگاه سنتی شهر مهربان که متعلق به شهرداری این شهر می باشد یک واحد زیان ده برای شهرداری مهربان می باشد که هیچگونه توجیه اقتصادی برای ادامه فعالیت آن وجود ندارد ولی چون این کشتارگاه به سلامت و امنیت غذایی مردم ارتباط مستقیم دارد ، شهرداری بخاطر رفاه مردم ، هرگونه هزینه کرد در این خصوص را سرمایه گذاری در رابطه با سلامت و امنیت غذایی شهروندان خود دانسته و از هیچ گونه هزینه کرد و سرمایه گذاری در این خصوص کوتاهی نمی کند .

شهردار مهربان با تشکر از دفاع شخص مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی از ادامه فعالیت کشتارگاه مهربان در جلسه اخیر کارگروه ساماندهی کشتارگاههای استان‌آذربایجانشرقی با حضور مهندس پورمهدی معاون محترم امور عمرانی استاندار آذربایجانشرقی اظهار داشت: دفاع دکتر بهداد و حمایت معاون امور عمرانی آذربایجانشرقی از تداوم فعالیت کشتارگاه مهربان  و نظر لطف ایشان در خصوص شهر و منطقه مهربان ، مسئولیت مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر مهربان  را در خصوص بهسازی و مناسب سازی کشتارگاه شهر مهربان مضاعف کرد .

حیدری با اشاره به مصوبه یک میلیارد و 500 میلیون ریالی شورای اسلامی شهر مهربان برای ساماندهی و مناسب سازی کشتارگاه مهربان در  بودجه سال 94 اظهار اشت: دغدغه قصابان و شهروندان در خصوص راه اندازی کشتارگاه ، دغدغه مجموعه شورا و شهرداری نیز می باشد و  علاوه بر اعتبار مصوب ، با هماهنگی و همکاری مجموعه شورای اسلامی شهر مهربان با شهرداری ، مشکلی  در خصوص تصویب اعتبارات بیشتر از رقم مصوب نیز وجود ندارد .

شهردار مهربان در پایان سخنان خود از دکتر بهداد برای دیدار از مهربان دعوت کرد .

دکتر بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی در سخنانی با قدردانی از اهتمام ویژه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مهربان برای راه اندازی کشتارگاه این شهر علیرغم داشتن بار مالی زیاد برای این مجموعه اظهار داشت: سیاست ما عدم تعطیلی حتی یک کشتارگاه می باشد و بخاطر تنبیه یک کودک هیچوقت او را از خانه بیرون نمی کنند بلکه با روش های مختلف ، کودک را متوجه اشتباه خود کرده و او را به آغوش خانواده برمی گردانند .

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی افزود: تعطیلی یک کشتارگاه بدترین راهکار از میان راهکارهای موجود می باشد ، چرا که در کشتارگاههایی که وضعیت آنها مناسب نیست ، نظارتهایی در حد اولیه وجود دارد .

دکتر بهداد با اشاره به دفاع مهندس پورمهدی معاون امور عمرانی استاندار آذربایجانشرقی و شخص ایشان از فعالیت کشتارگاه شهرداری مهربان تصریح کرد: با همتی که از شهردار و شورای اسلامی شهر مهربان سراغ داریم یقین داریم که دفاع ما دفاع منطقی و اصولی است و عملکرد شهردار و شورای اسلامی شهر مهربان قطعا این حرف ما را اثبات خواهد کرد .

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجانشرقی با اشاره به هزینه های بالای ساماندهی و مناسب سازی کشتارگاه مهربان و با اشاره به محدودیت بودجه شهرداری مهربان ، پیشنهاد داد که ساماندهی کشتارگاه مهربان در 4 فاز اجرا گردیده و پس از اجرایی شدن مفاد تنظیمی در فاز یک ، کشتارگاه مهربان فعالیت خود را از سر گرفته و به شهروندان این شهر و حتی منطقه ارائه خدمات نماید .

دکتر بهداد افزود: پس از راه اندازی کشتارگاه مطابق جدول و برنامه زمان بندی شده ، فازهای بعدی اجرایی شود .

مدیرکل دامپزشکی استان‌ آذربایجانشرقی با تشکر از دعوت شهردار مهربان برای بازدید ایشان از شهر مهربان ، وعده داد که بزودی از شهر مهربان بازید نماید .